27. Amerykańskie steki, hamburgery oraz bekon

by Lidia Krawczuk

Amerykanie są mistrzami w przyrządzaniu steków, mają świetny bekon i słyną z zamiłowania do hamburgerów. W 27. odcinku podcastu opowiadam między innymi o hamburgerach, po które ustawia się kolejka, podpowiadam jak zrobić test, żeby przekonać się czy stek jest krwisty, średnio wysmażony lub mocno oraz mówię o amerykańskim przysmaku, jakim jest bekon. Bekon, który jest w USA przez niektórych polewany syropem klonowym.

 

MOJA KSIĄŻKA AMERYKA I MY

Jeśli podobają Ci się moje teksty na blogu lub moje podcasty, to sięgnij po naszą książkę. Klikając w zdjęcie, przeniesiesz się na stronę z zamówieniami.

 

Sprawdź także

Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
0
Podziel się ze mną swoimi spostrzeżeniami, napisz komentarz.x
()
x